• Gratis verzending boven €75,-
  • Verzending 1-3 dagen

Contact


Rating: 4.4117647058824 sterren
17 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Wytske de Vries
16 dagen geleden

Al meerdere malen leuke sieraden hier besteld! Wordt snel verstuurd/geleverd en is ook nog eens super leuk verpakt! Daarnaast natuurlijk erg blij met de sieraden, goede kwaliteit en super mooi!

Evie
2 maanden geleden

Super mooie site! Heb net een ring besteld. Hopelijk komt hij snel aan zodat ik nog een goede recensie kan achterlaten. Maar een super mooie site en goede prijzen.

Jasmijn
9 maanden geleden

Het ziet er zo leuk uit! Al helemaal voor dat geld! Ik heb het als cadeautje voor m’n zus gekocht, maar ik ga zeker nog een keer bestellen maar dan voor mijzelf haha 😍

Sanne
10 maanden geleden

Al 4 keer oorbellen besteld nu! Ik vind het super mooie oorbellen en ook een mooie prijs met goede kwaliteit. Ik douche er elke dag mee en ze verkleuren totaal niet. Ook hebben jullie elke maand een super leuke actie waardoor ik vaak nog een set oorbellen extra krijg. 🥰

Kim
een jaar geleden

Super leuke sieraden! Wanneer het binnenkomt is het een cadeautje om uit te pakken. En daarnaast ook nog eens een snelle levering!

Yvonne
een jaar geleden

Vandaag mijn pakketje ontvangen. Het was erg mooi verpakt en de sieraden zien er goed uit! Ik heb er zin in om ze te dragen. De levering was ook heel snel (binnen een dag)